Villa Maria

Villa Maria

tiistai 11. elokuuta 2015

Kotona saunatuvassa

Loma kului kehnossa säässä ja nyt olen töissä jo toista viikkoa. Kyllä se työnteko siinä on alkanut pikkuhiljaa rullaamaan. Kotonakin taas innostui jotakin hääräämään.
Siivoilin ulkosaunalla ja järkkäilin paikkoja. Alkukesän maalauksen jäljiltä saunatupa oli vähän vaiheessa.


Tämän lasiovisen pikkukaapin ostin joskus viime talvena alennuksella -50%.  Nyt se pääsi vihdoin viimein sille varatulle paikalle komuutin yläpuolelle.
Sinne sisään tarvis saada nyt kiireesti jotakin tilpehööriä. En tiedä jääkö kaappi tyhjilleen vai hankinko sinne jotakin.
Matkalaukut kulkevat edelleen mukanani. Hamstraajan elämä on kyllä kammottavaa koska huomaan omistavani 11 vanhaa matkalaukkua ja silti hipelöin uusia jos niitä kirpputorilla näen. Täytyskö mennä lääkäriin?
Tämän vanhan oven sain veljeltäni muutama vuosi sitten joululahjaa. Itseasiassa ovia oli kaksi. Toinen on etuterassillamme ja nyt raahasin tämän kapeemman saunatupaa sulostuttamaan. Tuunailin sitä hiukan ja sytytin kynttilät maitolyhtyihin.

Täällä on nyt kiva saunan jälkeen istuskella ja ottaa vaikka torkut. En ole eläissäni vielä koskaan ottanut torkkuja.

Näillä mennään. Koittakaahan pärjätä. Niin minäkin. Jotakin tekis mieli ostaa mutta en ole vielä keksinyt että mitä. Heippatirallaa!

-p-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti