Villa Maria

Villa Maria

tiistai 20. lokakuuta 2015

Uusin hankintani

Joko olen sen teille esitellyt? En kai. Nimittäin umpiruosteisen vanhan naulakon jonka bongasin lempikirppariltani. Siellä se minua odotteli monien, monien laukkujen alla.Mitäs pidätte? Pari kynttilälyhtyä siihen nakkasin. Sitten Tokmannilta ostamani ledi-pullot jotka on osoittautuneet hintansa väärtiksi. Kolme kympillä.

Tänään hain Tokkelta Callunoita ja toin Villa Mariasta viikonloppuna vanhan emalivatin. Do-di. Sehän sopi tuon ruosteisen naulakon nokkaan ninkun Atte potalle.
Taas on Signe niin tyytyväinen ostokseensa. Hmmm! Laitanpa tähän loppuun vielä toisenkin tervetulotoivotuksen kaupunkiasuntomme etuterassilta. Vanha punkka jossa mua on kylvetetty plikkuplikkana. Sitten kun se alko vuotaan niin isä korjas sen jollain kitillä. Aarre!


Se juur ja juur pysyy mun kelkkani kyyris....

Näihin  tiistain tunnelmiin, hyvää yötä.

-p-

5 kommenttia:

 1. Sä kyllä osaat aina tehdä komeita löytöjä, tuokin vanha naulakko sopii tohon tilaan kuin nenä päähän!
  Itse myös meinasin ostaa Tokkelta sillon nuo lyhdyt, mutta luulin että ne on aivan huuhaata kuin ne maahan laitettavat aurinkokenno valaisimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit ostanut vaan. Pullot on aivan loistavat. Nyt Tokkella on enää värillisiä....Tosin uusin, eilinen hankintani on Clasulta (miten nää puljut onkin miesten nimisiä 😁) eli ostin parafiinikynttilöitä jotka toimii paristolla ja on ajastettuja. Hämärän tullen siis syttyvät itsestään ja palaa väikyttävät 6 tuntia. Suosittelen. 2kpl/9,00€. Kiitos Satu kun taas kommentoit.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Voi että määkin hiplasin tota naulakkoo, se oli niin kiva!

  VastaaPoista
 3. Ajattele Anna. Sait edes koskee ja nyt se on mun. 😄 Kiitos kommentista.

  VastaaPoista