Villa Maria

Villa Maria

lauantai 24. syyskuuta 2016

Loman jälkeen

Viikko Kreikassa on takana. Lämpöä riitti, meren aaltoja ja hyvää ruokaa, mutta paras matka on kotimatka. Ihana nähdä lapset ja lasten lapset. ♡
Työviikko jäi lyhyeksi ja nyt ollaan taas täällä Viltsussa. Ulkohommia häärätty, niitä joita olemme siirtäneet, mutta nyt ne on lähes kaikki tehty tänään. Antaa syksyn ja talven tulla.


Aamupäivällä arska paistoi makkariin ja nappasin muutaman kuvan. Ison vitriinikaapin päällä nököttää hatturasiat sievässä rivissä.
Ulkona näyttää vielä kesäiseltä vaikka takin jo tarvitseekin.
Kattokruunu oli meillä lapsuudenkodissani "vieraskamarissa". Nyt se palvelee täällä Viltsussa. Ruskea peilipiironki on aarteeni. Äitin peruja.
7/2014 Mökki-lehdessä oli juttu meidän mökistämme, huvilasta. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan ja saan olla ylpeä itsestäni että minuun otettiin yhteyttä näissä asioissa. Tänä keväänä homma sai jatkoa kun kuvaaja ja jutun kirjoittaja kävi uudelleen meillä. Olin aivan hohteessa!  Keväällä ilmestyy järvenranta-mökeistä kirja ja toivotaan että Villa Maria on päässyt siihen. Jäärääs jännittään! Nyt rantasauna kutsuu ja kylmä ohrapirtelö. Heippatirallaa!


♡:lla P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti