Villa Maria

Villa Maria

lauantai 3. joulukuuta 2016

Pitkästä aikaa

Heippa. Enpä osaa sanoa mihin aika on huvennut kun viimeisin blogipäivitys on lokakuun lopulta. Ulkona on kiva pikkupakkanen jota on kyllä odotettukin.Pakkanen oli tehnyt terassimme ikkunaan jääkukkia. Epätodellisen näköistä mutta totta. Vanha rautasänky värjöttelee ilman peitteitä viluisen näköisenä.Keittiössä on lämmin tunnelma. Rauhallinen aamun hetki. Tänään on piparinleipomispäivä ja lapsenlapset tulevat yökylään.Viime viikolla sain valmiiksi tämän jouluporsaan. Mielestäni se onnistui varsin hyvin.  Ainakin on ihan näköinen. Nokikolari kävi eilen ja sen käynnin jälkeen on ihan pakko siivota ulkosauna lattiasta kattoon. Suoritin sen homman eilen illalla ja tulipahan siinä tehtyä joulusiivo samalla.

Nyt ylös ulos ja lenkille. Ilma on kun morsian.

Heippatirallaa ja kommentoikaa niin mullekkin tulisi uutta puhtia blogin päivitykseen.

♡:lla Villa Marian emäntä

2 kommenttia:

  1. Olin jo odottanut päivitystäsi! Ihanat jääkukat, puhtautta hohtava kotisi ja se MAHTAVAN IHANA POSSU!!! Sinä se osaat, onko mitään mitä et... Hyvää joulun alusaikaa! SME

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Eihän ollut vaikeaa? Yritän taas tsempata päivitysten suhteen. Hyvää joulun aikaa myös sinne sinulle rakas Sme.

      Poista