Villa Maria

Villa Maria

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Talven selkä taittuu

Heippatirallaa pitkän talven jälkeen.
Kevät jo yritti nostaa päätään kunnes satoi paksu lumikerros. Täällä maalla viinimarjapuskan alla sinivuokot kukkivat. Kuinka niiden nyt mahtoi käydä?


Eilen illalla töiden jälkeen saavuttiin romppeinemme huvilalle. Viikolla oli käyty pitämässä tulia pesissä, niin lämpöä oli tullessa +14.
Siitä sitten vaan uudet tulet ja minulla riitti pikku järjestelyhommia. Kevätsiivouksen suoritin jo viime viikonloppuna. 
Saunakin lyötiin tulille ja kieltämättä makoisilta tuntui ensimmäiset löylyt talven jäljiltä.


Tästä se kesäkausi taas alkaa. Työpaikka tarjoaa/tyrkyttää kovasti että nykypäivän työt tehtäisiin etänä kotoa käsin. Saas nähdä mihin ratkaisuun tulevana kesänä päädyn. Voi olla että arkea vietetään entistä enemmän täällä maalla kun mieskin on jäämässä 'vapaaherraksi'.

Jäärääs jännittään! 
Toivotan kaikille 
Villa Marian
matkassa kulkeville mukavaa Pääsiäisen aikaa!

💛

Huomasin että kuvassa on kihlakuvamme vuodelta 1977.
Tänä juhannuksena tulee siis 40 vuotta kuluneeksi tuosta tapahtumasta.

Hmmm....sitä voisi jussina sitten juhlistaa jotenkin.

On se vaan ollut sen arvoista.

💛

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas sinulle keväisistä sivuista, aika kulkee niin mahdottoman nopeaan ettei kerkiä kaikkea mitä tahtoisi! Olet ajatuksissa usein ja kaipaan huumoriasi! Yritin tässä taannoin laittaa kommenttia sivuistasi, en onnistunut? Miksi niitäkin aina muutellaan? Kaikkea Hyvää Elämääsi!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sointu viestistäsi. Aika kuluu niin nopeaan tosiaan. Kesä alkaa kohta olla paremmalla puolella, eikä vielä oikein ole alkanutkaan.Onneksi minulla on enää tämä viikko töitä ja sitten alkaa neljän viikon loma. Olisi kiva viettää yhdessä jokin hetki, ilta tai tuokio, mutta koska sen aika tulee? Hyvää kesää ja kaippa me jossakin kohdataan.

      Poista