Villa Maria

Villa Maria

torstai 20. heinäkuuta 2017

Lomalla puuhailtuPari viikkoa sitten alkoi kesälomani. Mies oli jo puuhaillut etukäteen päivänpuoleisen päädyn kimpussa, hän kun on nyt vapaa herra. Oli ahkerasti aloittanut purkamisen ja tässä näkyy mitä alta löytyi. Alahirret huusi tekohengitystä. Apua.


Samaan aikaan käynnistyi tämän kesän toinen projekti. Maisemointi. Kalusto oli järeetä ja työ edistyi hyvin.


Täällä maalla riittää tätä työtä joten hävitin tästä kivenkaulasta pihan puolelta  kukkamaan. Nyt se on nurmikolla ja toin valurautapenkin maisemien katselua varten.Juhannuksena kukki lumipalloheisi ( vai onko sen niminen ) kerrankin näin komeesti. Viisi vuotta on tätä huvilaa omistettu ja joka vuosi kyseinen puu on ollut täynnä elukoita niin että olen harkinnut niiden kaatamista. Onneksi en ole ryhtynyt puuhaan.


Tässä on tämän kesän ompelukset. Nojatuoleihin "päälliset" pellavasta. Laitoin valmistumisen jälkeen pesuun ja sitten kuivausrumpuun ja tällänen kippura tuli. Hauska mielestäni.
Ai niin! Sitten toinen hassu juttu. Meidän huvila oli keväällä ilmestyneessä Järvien kesäkodit -kirjassa ja nyt yllätyksekseni Anna-lehti oli tehnyt jutun kyseisestä kirjasta ja valinnut siihen meidän Villa Marian. Kipaiseppa pikaisesti kaupan lehtihyllyyn ostoksille ja osta uusin numero 13.7.2017.

Näin täällä mennään ja vielä on lomaa jäljellä.....

Nautitaan kesästä ja pidetään toisistamme huolta.


💚:lla Villa Marian emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti