Villa Maria

Villa Maria

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Uusi vuosi, uudet kujeet

Heippa piiitkästä pitkästä aikaa. Viritellääs taas blogia tulille.

Tuo Villa Maria-projekti eteni viime kesänä siihen vaiheeseen kuin oli ajateltukin. Seinä kerrallaan kesässä ja takataskusta.Miehellä oli aikaa hääräillä kun jäi pois päivätöistä ansaitulle eläkkeelle.Minä ilmoittauduin opiston puutyökurssille tehdäkseni kaikkiin yhteentoista ikkunaan "vekkurat" ikkunan päälle.


Tässä pahvinen versio vekkuroista.Tuli syksy ja jätettiin  Viltsu taaksemme. Puolisen vuotta kun kärvistelee niin sitten sinne taas palataan.Hiirenräpsät on tänä talvena pysyneet tyhjinä. Kyllä myrkky on poikaa.
Polttopuu-touhuun aletaan varmasti hyvinkin pian kun kevätaurinko alkaa kunnolla paistamaan.

Viime aikoina olen saanut itselleni hirveän "ompeludraivin" päälle.
Lähinnä nuo kaksi pikkuplikkaa ovat olleet innoittajina. Pojat kun  ovat jo koululaisia, eikä mumma ja taata heitä enää hirveästi kiinnosta.
Talvella kun ei oikein paljoa kuvattavaa muutenkaan löydy, ajattelin suunnata ajatukset ja ehkä blogiakin enemmän ompelun suuntaan.

Joten jo piankin saattaa tulla seuraava päivitys ompeluhommista.

Jäärääs jännittään!


❤Terkuin Villa Marian emäntä❤

2 kommenttia:

 1. Googlailin valkoista pirttikalustoa ja eksyin sitä kautta blogiisi...onnekas sattuma :)
  Minun blogi taukoni oli vuosien mittainen...Meidän perhe blogin jälkeen olen virittänyt uuden blogin meluisa perheemme (kuvaa meidän porukkaa hyvin) tervetuloa katsomaan https://meluisaperheemme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä poiketa blogissasi. Kiva kun kävit täällä.

   Poista