Villa Maria

Villa Maria

lauantai 19. toukokuuta 2012

Arttun kamari


Muistan selkeesti kuinka Arttun sänky oli tuossa oikealla ovipielessä.  Arttun viulu roikkui oven vasemmalla puolella naulassa.  Arttulla oli niin löysä vihkisormus, että sen ympärille oli kieputettu villalankaa fylliksi ja ajan saatossa se villalanka oli muuttanut muotoaan.

Arttu ajoi invamopolla aina ykkösellä, mutta kerran oli kirkon kohdalla heittänyt kakkosen silmään ja sanonut että "vaihdoin kakkoselle, kävi kuijja kävi".

Mutta...remontti etenee.  Lattiassa oli vuosikymmeniä vanha "krakula".  Ensin ajattelin, että se säilytetään, mutta tulin toisiin aatoksiin ja onneksi.  Alta löytyi käsittelemätön lankkulattia.  Tapeetit säästetään.  Ne on loistavat.  Lattia valkoiseksi vai harmaaksi...hmmm....

2 kommenttia:

  1. Onko Arttun polkupyörä tallella? Se oli kai eteisessä kiinnitettynä villalangalla seinään. Villalankaa siksi, ettei naarmunnu. Kertoi Nuottimäen poika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi herranen aika! Kyllä pyörä vielä löytyy. Se on renkaat taivasta kohden, ettei maan vetovoima kohtele sitä väärin. Mutta kuka on Nuottimäen poika?

      Poista