Villa Maria

Villa Maria

tiistai 4. syyskuuta 2012

Salin sekamelska


Pikkuhiljaa hommat alkaa olla siinä vaiheessa, että ehtii katsella ja sisustaa salia, joka on kesän ajan jäänyt "poikapuolen" asemaan.  Toki käytetty sitä on koko kesän ajan, mutta vielä viime viikolla salin lattialla parraalla paikalla oli siimaleikkuri.  Nyt se vihdoin viimein jouti varastoon ja muutenkin aloin tyttäreni avustuksella järkkäillä tavaroita ja roudata osan huonekaluistakin pois.


...ja sitä tavaraa oli....


...hiukan klaarattu......edelleen liikaa...

 
No nyt alkaa näyttää seesteiseltä.  Verhot puuttuu edelleen osasta ikkunoita, mutta eiköhän nekin lähipäivinä paikoilleen saada.
Seinävaatteet ja tyynyt ovat äitini tekemiä.  Pohjakankaat kudottu kangaspuilla itse kerityistä ja kehrätyistä langoista.  Kirjailulangat myöskin kotolampaan villoista ja  värjätty jokirannassa kasveilla.  Huh-húh!  Värjäämiseen äitini järjesti oikein kursseja kylän naisille ja taisi siinä muutama ulkopaikkakuntalainenkin olla mukana.
 
Päästävedettävä sänky vanhoja peruja.  Helppo siihen on matkamiehen kallistaa päänsä.
 
 
 
"Yön tullen minä seison portailla kuuntelemassa, tähdet parveilevat puutarhassa  ja minä seison pimeässä.  -Kuule, tähti putosi helähtäen!  Älä astu ruohikolle paljain jaloin:  puutarhasi on sirpaleita täynnä"
 
h Y V ä Ä   y Ö t Ä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti