Villa Maria

Villa Maria

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Tuulinen sunnuntai


Morsiusangervo oli tänään täydessä loistossaan. Pari kesää sitten leikkasimme ne alas. Nyt ei ollut enää tietoakaan nokkiinsaottamisesta. Niin komeat ne ovat.

Kukkamaatakin taas kropsutin. Istutin uusia kesäkukkia ruukkuihin ja vaihdoin jo yhden istuttamani punaisesta emalikattilasta vähän rauhallisempaa koriin.
Ei meinaan sopinut silmään. Liikaa väriä.


Keltavattastenmaasta hain tätä ihanaista olkikukkaa. Ostin myös keltaista. Tykkään :)


Aamuyöllä aloin oksentaa, eli kyllä se mahatauti minuunkin iski. Tyttären perheen se jo kävi läpi.
Tänään on sitten ollut aika onho olo. Väsyttää niin peijakkaasti mutta kun ei osaa päivällä nukkua..
Kiva kun jaksatte poiketa blogissani. Kommentit olisivat tervetulleita.
Heippa.
-p-

5 kommenttia:

 1. Vatsatauti on niin kurja tauti. Toivottavasti vointi on jo parempi!
  Kiitos vielä mukavasta pihasauna vierailusta! Paikka oli niin ihana että iski ihan pihasauna kuume. Teidän pihasauna vaikutti tilavalta, sopisiko udella minkä kokoinen se on? Olemme miettineet että minkä kokoisen saisimme meidän pihaan mahtumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janette kommentista ♡ Meidän pihasauna on 5x6 eli 30m2. Saunatupa eli entinen puoti noin puolet siitä. Kiva kun viihdyitte!

   Poista
 2. Taas kaikea ihanaa istutusta, itse myös pitäisi alkaa hankkimaan kukkasia, mutta ei niin kovasti tietoa mikä kestää lämpöä.
  Pikaista paranemista, ja nähdään pian =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu kommentista ♡ Blogissa on varmaan joku ohjelmavika kun oma kommenttini oli kertaantunut kolmeksi ja nyt sinun kommenttisi kahdeksi. Kyllä ne puutarhalla neuvoo mikä kukka kestää mitäkin ja sitten voi miettiä kestääkö oma pörsi. Yllättävän hintavia ovat nimittäin. Nähdään pian ja kyllä tää tästä.

   Poista
 3. Taas kaikea ihanaa istutusta, itse myös pitäisi alkaa hankkimaan kukkasia, mutta ei niin kovasti tietoa mikä kestää lämpöä.
  Pikaista paranemista, ja nähdään pian =)

  VastaaPoista