Villa Maria

Villa Maria

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikonlopun hommia

Vaikka olikin äitienpäivä-viikonloppu niin hommia puskettiin molempina päivinä aamusta alkaen. Yksi tämän kesän listatuista töistä ja niitä on paljon on vanhan grillauspaikan purku. Tuulensuojaksi tehty aidanpätkä surautettiin keskeltä kahtia moottoripuukolla että saatiin se mahtumaan peräkärryyn ja kuljetettua juhannuskokkopaikalle.  Sitten betonilaattojen purku ja kuljetus rantaan. Rannassa huomasin että täällähän on haravoimatta. Ei muuta kun harava heilumaan välikäsityönä. Heh. Poikani latasi kännykkääni askelmittarin ja samalla se ynnäsi paljonko kuljin, yhteensä reilut 8,5 km.


Tuosta kuvan oikeasta alakulmasta grillauspaikka purettiin ja nyt jäi vain multainen paikka.


Tässä sitten kukkamaaprojektini. Siirtämämme kartiokuusi ei kukkamaassa lampun vieressä viihtynyt, vaan kuoli pois. Tilalle siirsin grillipaikalta kuunliljaa. Se nyt on tyytyväinen missä tahansa ja siksi ylpeästi korjaili pieniä tämän kevään alkujaan. Pääsihän paraatipaikalle tarkkailemaan pihan tapahtumia.


Reunuskasvia, jonka nimeä en juuri nyt muista, oli talvi verottanut muutamalla taimella. Agri-Markettiin pittää poiketa.


 Kyllä olin väsynyt mutta onnellinen ihan raatona  kun kukkamaa tuli tältä toiselta puolelta valmiiksi. Siirsin grillipaikalta myös pienen pieniä kehäkukan taimia. Jäärääs jännittään kuijja niitten käy.

Onko kaikilla teillä muilla kukkamaat jo käännettynä, grillipaikat kunnossa ja tuplat otettuna pois ja ikkunat pestynä. Mulla ei. Paljon on vielä aikaa siihen kun voi heittäytyä lepotuoliin nousematta siitä alle viiden minuutin ylös kun muistaa että ai niin, munhan piti tehdä vielä se ja se homma. Mutta lupaan että kyllä vielä sekin aika tulee kun 'villisilkkiverhot heiluu tuulessa'.
Sitä odotellessa. Vointeja Teille Villa Marian matkassa kulkeville.
-P-

4 kommenttia:

 1. on sillä tontilla ahkeria ihmisiä!

  VastaaPoista
 2. Ompas siellä ahkeroitu! Kyllä on komeeta jälkee! Ja palkaksi hyvän mielen lisäksi paikkoja särkee ja yöt valvotaan :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee. Kiitos kommentista ja mukavaa viikonloppua sinnekkin :)

   Poista